Space Shutter
Jenis-II Kawan
Sunday, 18 December 2011 ✿ 17:51:00 ✿ 0 Shutter Comments


Hello ebelibadi !  korang sihat tak ? aku boring laa so aku buad satu lagi blog , muahaha , aku nak story jenis-II kawan .



  Kawan Chipsmore - Kawan yang sekejap ada , sekejap tak ada . Hairan juga dia pergi mana . Kena tangkap dengan bunian kot .
 Kawan Buaya - Dia ni macam buaya , suka makan orang . Maksudnya kawan makan kawan laa .
 Kawan Perfume - Time wangi je dekat dengan kita , time busuk menjauh *time senang ada dengan kita , time susah dia hilang .
 Kawan Pisau - Mulut dia tajam mengalahkan pisau sampai kita pun takut nak cakap lebih-lebih dengan dia .
 Kawan Chocolate - Adess ! Mulut dia manis gila mengalahkan coklat . Dia pakai ilmu apa erk ?
 Kawan Kayu - Dia ni tunggul . Orang cakap apa pun dia buat derk je .
 Kawan Span - Lembut . Seorang yang sopan-santun . Memang lembut tahap gaban . Suara pun ayu je .
 Kawan Duri - Dia ni suka sakitkan hati kita so , dia ni adalah salah satu dari spesies duri di dunia .
 Kawan Kaunseling - Yang ni jenis kerja dekat Jabatan Kebajikan kot . Semua benda dia nak tahu .
 Kawan Ibu - Sebijik macam ibu kita , selalu ada tika kita susah dan senang . Kawan macam ni la yang semua orang nak .





Newer Post
Me You Home
DASHBOARDFOLLOW

Little Disclaimer;


Hello creatures . Welcome to my official blog . I'm Sam . Enjoy your reading here and Open my page sorce Is illegal here !



Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt